Ventilatie

Zowel in bestaande woningen als in nieuwbouw worden de eisen betreffende energieprestaties voortdurend aangescherpt.
Om aan deze energie-eisen te kunnen voldoen worden woningen ook steeds beter geïsoleerd. Een goede ventilatie is daarom van essentieel belang voor uw gezondheid en comfort.

Ventilatie systeem C (Mechanische afvoerventilatie)

Bij dit systeem wordt de luchtoevoer op natuurlijke wijze geregeld , bijvoorbeeld met eenvoudige open/dicht roosters in de ramen. De luchtafvoer vindt plaats door een Orcon MVS10RH die automatisch zijn snelheid verhoogt wanneer het Co2- of vochtgehalte een bepaald vooraf ingesteld niveau bereikt.

Ventilatie systeem D (Mechanische af- en toevoer)

Dit systeem voert evenveel lucht af, wat er aan frisse lucht in het vertrek wordt toegevoegd. Bovendien zorgt warmteterugwinning ervoor dat er nauwelijks energie verloren gaat. Door de koude toevoerlucht via een warmtewisselaar te verwarmen met de warmere uitgaande lucht, zal de verwarmingskost veel lager zijn. Verder behoort koude tocht tot het verleden.

De informatiebrochure betreffende de verschillende ventilatiesystemen vindt u hier.


Voor meer informatie of een gratis op maat gemaakte prijsofferte kunt u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen op het GSM-nummer 0477/19.21.43 of via e-mail: wiemebjorn@gmail.com
 

Wieme Bjorn - Kerkstraat 106 - 9940 Sleidinge - Tel. 09/357 66 50 - GSM. 0477/19 21 43 - E-mail: wiemebjorn@gmail.com

  Site Map