Nieuwbouw en renovatiewerken


Wieme Bjorn is gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw. Dit in huizen, appartementen, industrie, winkels, kantoren, ... .
 
Van nieuwe bekabeling, bijplaatsen van stopcontacten, controleren van installatie, vervaardigen van verdeelkasten, stuurkasten, .... tot het plaatsen van een installatie tegen overspanning kunt u bij ons terecht.
 
Samen met de bouwheer en/of architect werken wij de best mogelijke elektrische installatie uit afgestemd op de noden van de eindklant. Dankzij een constante investering in zowel moderne machines, gereedschappen en meetapparatuur als in diverse praktijkopleidingen kunnen wij steeds wijzigende evoluties en vernieuwingen binnen onze sector volgen. Door enkel gebruik te maken van kwalitatief hoogstaand materiaal van de grote topmerken en kleinere designfabrikanten hebben wij steeds de totaaloplossing binnen ieders budget.
 
Ook voor kleine opdrachten kunt u bij ons terecht. Met veel plezier behandelen wij uw kleine probleempjes en uitbreidingen tot volwaardige en betrouwbare installaties, ook met kleine budgetten.
 
Bij de uitvoering van al onze projecten staan wij garant voor het verlenen van een goede, vlotte en klantvriendelijke service.

 

 

Wieme Bjorn, uw partner in elektriciteit
 

Wieme Bjorn - Kerkstraat 106 - 9940 Sleidinge - Tel. 09/357 66 50 - GSM. 0477/19 21 43 - E-mail: wiemebjorn@gmail.com

  Site Map